Over Oh!FX

Oh!FX werd opgericht in 1998 (Confettishots tot 2016) 
Op dat moment waren er nog geen professionele machines voor shows en confetti-evenementen, gericht op verschillende gebieden zoals: evenementen en marketing bedrijven, theater, bioscoop, tv, live concerten of andere evenementen.
Om voor dit probleem een oplossing te bieden begon Oh!FX zelf machines te ontwikkelen, produceren en patenteren van machines en en apparaten met hoge prestaties, een professionele kwaliteit om zodoende confetti en streamers te kunnen schieten en "laten regenen". 
Tegelijkertijd word Oh!FX ingezet als een confetti evenementenbureau en voert evenementen uit van grote omvang, zoals de viering van de finale van de UEFA Champions League, de viering van titels van teams als FC Barcelona of Real Madrid, live optredens van Shakira, Cold Play, Il Divo, TIESTO of bedrijfsfeesten voor multinationale bedrijven als IKEA , Nike, Coca Cola, Vodafone, Herbalife, Loreal, Hilton, BP, Novartis, Lays, Max Factor onder vele, vele anderen.

 

In 2016 is er besloten voor een naamsverandering, dit in verband met de uitbreiding van het assortiment dat inmiddels niet meer alleen uit confettimachines bestond.
Om deze reden is de naam Confettishots gewijzigd naar Oh!FX. Deze primeur werd op de Frankfurth Messe van 2016 aan het grote publiek onthuld. 

 

Momenteel produceert Oh!FX in haar fabrieken in Barcelona machines voor vele andere effecten, zoals: kunst sneeuw, schuim, CO2, rook, bubbels, T-shirts en/of merchandising launchers. 
Uiteraard zijn alle machines voorzien van CE-certificaat in aanvulling op het naleven van alle veiligheidsnormen.
Oh!FX is in voortdurende ontwikkeling van nieuwe effecten en is ook een van de toonaangevende aanbieders in Europa van professionele confetti en streamers, alsook vloeistoffen en andere verbruiksartikelen voor FX.  Vanwege de grote voorraad zijn veel Oh!FX snel te leveren.

Volg ons ook op social media :

Facebook : Facebook

Twitter :  Twitter

Instagram :  Instagram

Youtube :  Youtube

OhFX

 

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW